Splošni pogoji

PRAVILA IN SPLOŠNI POGOJI  NAGRADNE IGRE »LEONE – »Zmaži nove LEONE sladolede in osvoji Volkswagen Golf« – ter posebni pogoji in navodila za uporabo storitve IMS

Ta pravila in splošni pogoji (v nadaljevanju: splošni pogoji) določajo način prirejanja in izvedbe nagradne igre »Zmaži nove LEONE sladolede in osvoji Volkswagen Golf«. Namen nagradne igre je promocija izdelkov blagovne znamke LEONE. 

 1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je Incom, d.o.o., Tovarniška cesta 6A, 5270 Ajdovščina, matična št.: 5289297000, davčna št.: 21442266 (v nadaljevanju: organizator).
Podpora organizatorju nagradne igre je Rubikon Gral d.o.o., Šmartinska cesta 130, 1000 Ljubljana, matična št.: 3933911000, davčna št.: 13490486 (v nadaljevanju: podpora organizatorju)
Ponudnik SMS storitve je SEDEM, digitalni marketing, d.o.o., Ljubljanska cesta 13b, 1236 Trzin, matična št. 3315177, davčna št. SI 95913025 (v nadaljevanju: izvajalec).

 1. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra poteka od 19.4.2022 od 00:00 ure do 31.8.2022 do 24:00 ure in se organizira ter izvaja na področju Republike Slovenije. Zaradi narave distribucije in koordinacije zalog končnih proizvodov bodo nekateri s izdelki s kodami na trgu že pred začetkom nagradne igre, pa tudi  po zaključku nagradne igre. Kode, ki bodo prispele pred začetkom trajanja nagradne igre (npr. preko SMS-a) bodo upoštevane ob prvem žrebanju kode, ki bodo prispele po zaključku trajanja nagradne igre pa se ne bodo več upoštevale.

 1. Pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejmejo te splošne pogoje, objavljene na spletni strani www.leone.nagradna-igra.si na način kot to določa 4. točka teh splošnih pogojev. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.
Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki se prijavijo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih oseb.
Prijava, ki je poslana v nasprotju z določili prvega in/ali drugega odstavka te točke, se šteje za neveljavno in se udeleženca izloči iz sodelovanja v nagradni igri.

 1. Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 3 načine, in sicer:

 • na podlagi poslanega SMS sporočila z unikatno kodo, ki jo najdejo na pokrovu pakiranja Leone sladoleda (LEONE Banjica Gozdni sadeži – Čokolada – Vanilja (2000ml – 960g, LEONE Banjica Lešnik – Čokolada – Arašid (2000ml – 960g), LEONE Banjica Kremšnita (2000ml – 965g))
 • na podlagi spletne prijave z unikatno kodo, ki jo najdejo na pokrovu pakiranja Leone sladoleda (LEONE Banjica Gozdni sadeži – Čokolada – Vanilja (2000ml – 960g, LEONE Banjica Lešnik – Čokolada – Arašid (2000ml – 960g), LEONE Banjica Kremšnita (2000ml – 965g));
 • s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Nova sladoledna družina«

(A): SMS sporočilo:

 1. korak: udeleženec v obdobju od 19.4.2022 do 31.8.2022 v okviru enega nakupa kupi vsaj en (1) izdelek Leone – LEONE Banjica Gozdni sadeži – Čokolada – Vanilja (2000ml – 960g, LEONE Banjica Lešnik – Čokolada – Arašid (2000ml – 960g), LEONE Banjica Kremšnita (2000ml – 965g))
 2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo LEONE in unikatno kodo – primer: »LEONE 123456«.
 3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko). Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA Ana Novak 2250). Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje. Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja ali osebnih podatkov ne posreduje, v nagradni igri ne more sodelovati.

(B): na podlagi spletne prijave

z vpisom na spletni strani www.leone.nagradna-igra.si, kjer uporabnik vpiše naslednje podatke: unikatna koda, ime, priimek, telefonska številka in e-mail naslov. Na omenjeni spletni strani se bo od udeleženca zahtevalo soglasje s Pravili nagradne igre (ti podatki so obvezni za sodelovane v nagradni igri)  in soglasje za tržne namene (neobvezno).

Unikatne kode najdete pod zeleno nalepko na pokrovu pakiranja Leone sladoleda (LEONE Banjica Gozdni sadeži – Čokolada – Vanilja (2000ml – 960g, LEONE Banjica Lešnik – Čokolada – Arašid (2000ml – 960g), LEONE Banjica Kremšnita (2000ml – 965g))

(C): sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Nova sladoledna družina«

Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov info@sedem.biz pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Dom je, kjer je banjica« (v nadaljevanju: zgodba) ter strinjanje s temi splošnimi pogoji, in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in telefonsko številko). Navedeno uporabnik pošlje tako, da pod zgodbo navede sporočilo z besedo DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA Ana Novak 051 123 456).V tem primeru DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe, bodo vključene v žrebanje. S poslano zgodbo posameznik dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno in pravočasno poslane zgodbe, na mail odgovori s sporočilom, da sodeluje v nagradni igri.
Če poslana zgodba nima zadosti znakov, če ni napisana na zastavljeno temo, če ob zgodbi ni podano strinjanje s splošnimi pogoji te nagradne igre in obdelavo osebnih podatkov ali če le-teh ne posreduje, ali če je večkrat poslana ista zgodba s strani iste ali več oseb, organizator takšno prijavo v nagradno igro razglasi za neveljavno. Vsak udeleženec lahko v času trajanja te nagradne igre sodeluje z več različnimi zgodbami, vendar se morajo te zgodbe vsaj v 80% besedila razlikovati od že prejetih tekstov istega udeleženca. V nasprotnem primeru bodo ta besedila oz. zgodbe diskvalificirane.
Organizator razglasi prijavo za neveljavno tudi, če je vsebina poslane zgodbe neprimerna, ali če iz vsebine izhaja vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti.
Število sodelovanj v nagradni igri ni omejeno, zato lahko posameznik večkrat sodeluje v nagradni igri in to na vse tri načine (A, B in C točka).

Izjava o avtorskem delu:

Udeleženec nagradne igre jamči, da je posredovana zgodba (točka C) njegovo avtorsko delo v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah.
Če se ugotovi, da udeleženec ni avtor poslane zgodbe, se takšna prijava izloči iz nagradne igre, udeleženec pa v nagradni igri ne sme več sodelovati. Udeleženec jamči, da s posredovano zgodbo nikakor ne krši avtorskih in drugih pravic tretje osebe. Obenem udeleženec, ki je poslal zgodbo, ki ni njegovo avtorsko delo, sprejema vse posledice in morebitne sankcije, ki bi nastale zaradi poslane neavtorske zgodbe.
Organizator s temi pravili izključuje vsakršno svojo odgovornost v zvezi z morebitno objavo neavtorske zgodbe. Vse posledice takšne objave nosi izključno udeleženec, ki je takšno zgodbo poslal.
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec brez pravice do nadomestila ali odškodnine prenaša izključno na organizatorja vse materialne avtorske pravice na poslanem avtorskem delu – zgodbi v neomejenem obsegu. Prenos pravic na organizatorja v navedenem obsegu in za navedeni namen je izključen in velja teritorialno neomejeno, za ves svet (preko svetovnega spleta) in časovno za ves čas trajanja avtorske pravice.
SMS sporočila z unikatno kodo, prijave preko spleta z unikatno kodo ali s poslano zgodbo, ki jih bo organizator prejel po zaključku trajanja nagradne igre, ne bodo sodelovali v nagradnem žrebanju.
Udeleženec je lahko z eno unikatno kodo posredovano preko SMS sporočila ali preko spletne prijave ali z zgodbo izžreban samo enkrat. Število sodelovanj istega udeleženca v času trajanja nagradne igre ni omejeno. Posameznik lahko sodeluje večkrat, in sicer vsakič z novo unikatno kodo ali novo zgodbo.
V kolikor SMS ali spletno prijavo z isto unikatno kodo ponovno pošlje ista ali druga oseba, bo takšna prijava neveljavna. Prav tako bo neveljavna prijava, če več istih zgodb pošlje ista ali druga oseba.
Nakup izdelkov Leone navedenih v uvodnem določilu teh splošnih pogojev ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri (točka C).

 1. Nagrade

Organizator bo podelil naslednje nagrade:

Glavna nagrada:

 • 1x Volkswagen Golf, 1.0 TSI 81 kW/110 KM v beli barvi

Mesečne nagrade:

 • 5x družinski vikend paket v termah Olimia
 • 5x električni skiro Trevi Velociptor PLUS ES100W

Družinski (dva odrasla in dva otroka) vikend paket v termah Olimia vključuje:
– polpenzion (zajtrk in večerja),
– bon v vrednosti 10 evrov za zamenjavo penzionske večerje za večerjo v Gostišču Lipa, v restavraciji   Gratiola ali pri ponudnikih Jelenov Greben, restavraciji Amon, gostilni Šempeter,
– kopanje v bazenih Wellness Termalija Relax (omejeno število ležalnikov),
– kopanje v bazenih Termalija Family Fun (omejeno število ležalnikov),
– kopanje v Termalnem parku Aqualuna (od junija do septembra – odvisno od vremenskih razmer),
– uporaba kopalnega plašča in brisače.
– zadnji dan bivanja vključen 1x vstop na bazene

Tedenske nagrade

 • 20x pakete sladoledov Leone + 6 žlic LEONE

Paket sladoledov Leone vsebuje:

 • 2x LEONE Banjica Gozdni sadeži – Čokolada – Vanilja (2000ml – 960g)
 • 2x LEONE Banjica Lešnik – Čokolada – Arašid (2000ml – 960g)
 • 2x LEONE Banjica Kremšnita (2000ml – 965g)
 • 6x žlička Leone

Prvih 2000 kupcev, ki sodelujejo v nagradni igri s pravilno posredovano kodo, prejme posebno darilo: Leone jubilejno žlico v vrednosti 1,5 €.

 1. Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad poteka vsak teden in vsak mesec v času trajanja nagradne igre, pri čemer so termini posameznega žrebanja in udeleženci v posameznem žrebanju razvidni iz spodnje tabele.

Žrebanje mesečnih nagrad

Sodelujejo vsi, ki so skladno s 4. točko teh pravil do posamičnega končnega datuma (datum, ko se izteče možnost prijave za posamično tedensko nagrado) poslali SMS ali spletno prijavo z unikatno kodo ali zgodbo

31.5.2022

od 19.4.2022 do 30.5.2022 do 23:59

21.6.2022

od 31.5.2022 do 20.6.2022 do 23:59

19.7.2022

od 21.6.2022 do 18.7.2022 do 23:59

16.8.2022

od 19.7.2022 do 15.8.2022 do 23:59

1.9.2022

od 16.8.2022 do 31.8. 2022 do 23:59

V vsakem krogu žrebanja bo podeljen 1x družinski vikend paket v termah Olimia in 1x električni skiro.

Žrebanje tedenskih  nagrad

Sodelujejo vsi, ki so skladno s 4. točko teh pravil do

posamičnega končnega datuma (datum, ko se izteče

možnost prijave za posamično tedensko nagrado) poslali

SMS ali spletno prijavo z unikatno kodo ali zgodbo

26.4.2022

od 19.4.2022 do 25.4.2022 do 23:59

3.5.2022

od 26.4.2022 do 2.5.2022 do 23:59

10.5.2022

od 3.5.2022 do 9.5.2022 do 23:59

17.5.2022

od 10.5.2022 do 16.5..2022 do 23:59

24.5.2022

od 17.5.2022 do 23.5.2022 do 23:59

31.5.2022

od 24.5.2022 do 30.5.2022 do 23:59

7.6.2022

od 31.5.2022 do 6.6.2022 do 23:59

14.6.2022

od 7.6.2022 do 13.5.2022 do 23:59

21.6.2022

od 14.6.2022 do 20.6.2022 do 23:59

28.6.2022

od 21.6.2022 do 27.6.2022 do 23:59

5.7.2022

od 28.6.2022 do 4.7.2022 do 23:59

12.7.2022

od 5.7..2022 do 11.7.2022 do 23:59

19.7.2022

od 12.7.2022 do 18.72022 do 23:59

26.7.2022

od 19.7.2022 do 25.7.2022 do 23:59

2.8.2022

od 26.7.2022 do 1.8.2022 do 23:59

9.8.2022

od 2.8.2022 do 8.8..2022 do 23:59

16.8.2022

od 9.8.2022 do 15.8.2022 do 23:59

23.8.2022

od 16.8.2022 do 22.8.2022 do 23:59

1.9.2022

od 23.8.2022 do 31.8.2022 do 23:59

V vsakem krogu žrebanja bo podeljen 1x pakete sladoledov, razen v zadnjem krogu, kjer se podelita dva paketa.
Vsi, razen tisti, ki bodo izžrebani za mesečno ali tedensko nagrado, ki bodo sodelovali v nagradni igri od 19.4 do 31.8.2022 do 23:59 s poslanim SMS z unikatno kodo, z vpisom unikatne kode na spletni strani www.leone.nagradna-igra.si ali s poslano zgodbo “Nova sladoledna družina” bodo sodelovali v končnem žrebanju za glavno nagrado 1 x Volkswagen Golf.
Žrebanje nagrad ni javno. Prejemnike nagrade se izžreba z naključnim algoritmom. Skupaj bo izžrebanih 31 dobitnikov nagrad oziroma nagrajencev.
Žrebanje za tedenske in mesečne nagrade bo potekalo v prostorih Sedem d.o.o. na zgoraj navedene datume.
Žrebanje za glavno nagrado bo potekalo v prostorih Sedem d.o.o., dne 1.9.2022. Prejemnika glavne nagrade bo izžrebala 3-članska komisija, ki bo sestavljena iz enega predstavnika podjetja Incom, d.o.o., enega predstavnika podjetja Sedem d.o.o. ter notarja. 3 – članska komisija bo izžrebala tudi nadomestnega (rezervnega) prejemnika glavne nagrade za primer, da se prejemnik glavne nagrade pravici do glavne nagrade odpove ali da ne posreduje svojih osebnih podatkov v skladu s 3. odstavkom 7. točke teh splošnih pogojev.
Ena fizična oseba je upravičena le do ene nagrade. V kolikor se v nadaljnjem žrebanju ponovno izžreba druga prijava iste osebe, takšna prijava ne daje pravice do nagrade. Posamezna oseba lahko v celotni nagradni igri prejme samo eno nagrado (tedensko ali glavno), zato se v primeru izžrebanja osebe, ki je nagrado že prejela, ta prijava ne upošteva. 
Udeleženec, ki ne spoštuje ali izpolnjuje pogoje teh Splošnih pravil ali določila veljavne zakonodaje bo izključen iz nagradne igre.

Obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem posamičnem žrebanju objavi na spletni strani www.leone.nagradna-igra.si, prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo z unikatno kodo ali na telefonsko številko, ki je bila posredovana s prijavo preko spleta z unikatno kodo ali na telefonsko številko, ki je bila posredovana z zgodbo. 

 1. Prevzem nagrad

Prejemniki tedenskih nagrad prejmejo tedensko nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov. V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka pošiljanja, o čemer se prejemnike nagrad obvesti prek spletne strani www.leone.nagradna-igra.si  . Stroške poštnih storitev krije organizator. Prejemnik glavne nagrade prejme le-to osebno na sedežu organizatorja ali drugem prevzemnem mestu, ki ga določi organizator.
Pogoj za izročitev nagrade (tedenske ali glavne) je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o izžrebanju (SMS sporočilo/telefonski klic) pošlje naslednje osebne podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov stalnega oz. začasnega prebivališča,
 • davčno številko (nagrajenci mesečne in glavne nagrade)

in sicer na elektronski naslov info@sedem.biz  ali priporočeno po pošti na naslov SEDEM d.o.o., Ljubljanska cesta 13b, 1236 Trzin, s pripisom: »Nagradna igra LEONE«

Če se prejemnik (tedenske ali glavne) nagrade na obvestilo o izžrebanju v roku 7 dni od prejema obvestila na to ne odzove in osebnih podatkov ne posreduje na način, kot to določa drugi odstavek te točke splošnih pogojev, se šteje, da nagrade ne želi prevzeti.

V tem primeru se:

 • tedenska nagrada ne podeli, organizator pa nima nikakršnih obveznosti niti do prejemnika tedenske nagrade niti katere koli druge osebe;
 • glavna nagrada podeli nadomestnemu (rezervnemu) nagrajencu izžrebanem v skladu s predzadnjim odstavkom 5. točke.

Prejemnik nagrade (tedenske, mesečne ali glavne) se lahko odpove nagradi v roku 7 dni od prejema obvestila, na način, da organizatorju ali izvajalcu, na kontakt, naveden v 12. točki teh splošnih pogojev, pošlje podpisano pisno izjavo, da se odpoveduje (tedenski ali glavni) nagradi. V tem primeru se:

V tem primeru se:

 • tedenska nagrada ne podeli, organizator pa nima nikakršnih obveznosti niti do prejemnika tedenske nagrade niti katere koli druge osebe;
 • glavna nagrada podeli nadomestnemu (rezervnemu) nagrajencu izžrebanem v skladu s predzadnjim odstavkom 5. točke.

Odgovornost organizatorja za izgubljene pošiljke tedenskih nagrad ali napačno navedene osebne podatke prejemnikov tedenske nagrade, kot tudi za obvestila o izžrebanju, ki so nečitljiva, nepopolna ali niso bila prejeta na način, kot ga določajo ti splošni pogoji, je v celoti izključena.
Prejemnik glavne nagrade mora organizatorju predložiti oziroma omogočiti vpogled v osebno izkaznico ali potni list na podlagi katerega izkaže svojo istovetnost.
Prejemniki nagrad (tedenske, mesečne ali glavne) nimajo pravice zahtevati drugačne nagrade ali nagrade v večjih količinah od tistih, ki so navedene v teh splošnih pogojih. Nagrad ni mogoče menjati za gotovino ali jih zamenjati za druge artikle niti prenesti na tretjo osebo.
Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja ali uporabe nagrad (tedenskih, mesečnih ali glavne), s čimer se udeleženec s sodelovanjem v tej nagradni igri izrecno strinja.
Organizator tudi ne prevzema nobenih drugih stroškov, povezanih z nagradno igro in posredovanjem nagrad prejemnikom nagrad, razen tistih, ki so opredeljena v teh splošnih pogojih.

 1. Davki in akontacija dohodnine

Prejemnik nagrade je po Zakonu o dohodnini (Ur. l. RS, št. 117/2006 s spremembami, v nadaljevanju ZDoh-2) davčni zavezanec, zato mora skladno z ZDoh-2 in Zakonom o davčnem postopku (Ur. l. RS, št. 117/2006 s spremembami, v nadaljevanju ZDavP-2) pred prevzemom nagrade organizatorju oziroma izvajalcu predložiti osebne podatke, navedene v drugem odstavku 8. člena teh splošnih pogojev.
Organizator za prejemnike nagrad od vrednosti posamezne nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z zgoraj citiranimi in drugimi veljavnimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade. Vrednost nagrad je izražena v maloprodajni vrednosti.
Za prejemnike nagrad, katerih vrednost prejetih nagrad ne preseže 42,00 EUR (z vključenim DDV), je nagrada oproščena plačila dohodnine, zato organizator od podeljene nagrade ne odmeri in ne odtegne akontacije dohodnine.
Za prejemnike nagrad, katerih vrednost nagrad presega 42,00 EUR (z vključenim DDV), organizator obračuna in plača akontacijo dohodnine po stopnji 25% od davčne osnove skladno z ZDoh-2.
V primeru, ko izračunan znesek akontacije dohodnine za prejemnika nagrade ne preseže 20,00 EUR, se davčni odtegljaj ne odtegne in ne plača, vrednost darila pa se všteje v letno davčno osnovo davčnega zavezanca. 

 1. Cenik SMS sporočil

Vsak poslani SMS udeleženca in prenos podatkov se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku uporabnikovega ponudnika poti (Telekom Slovenije, A1, Telemach in T-2).
Posredovani SMS-i udeležencev s strani servisa IMS: uporabniki Telekom Slovenije, A1,m Telemach in T-2 so brezplačni.
SMS storitev je mogoča v naslednjih mobilnih omrežjih: Telekom Slovenije, A1, Telemach in T-2.

 1. Zasebnost in varstvo podatkov uporabnika

Organizator osebne podatke udeležencev obdeluje na temelju zakonitega interesa, da izvede nagradno igro – če udeleženec svojih osebnih podatkov ne posreduje, sodelovanje v nagradni igri po naravi stvari ni mogoče. Podatke organizator in po njegovih navodilih in pod njegovim nadzorom izvajalec uporabljata za preverjanje izpolnjevanja teh splošnih pogojev in za izvedbo izbire nagrajenca.
Organizator dodatne osebne podatke nagrajencev (zlasti naslov in davčno številko) obdeluje tudi: – za namen predaje nagrade (izvajanje darilne pogodbe). Za te namene organizator podatke hrani 5 let od podelitve nagrade; – za namen izpolnitve svojih davčnih zakonskih obveznosti (odmera in morebitno plačilo akontacije dohodnine, ter hramba dokumentacije za namen morebitnih davčnih nadzorov). Za te namene organizator podatke nagrajencev hrani 10 let od predaje nagrade.
Osebne podatke, ki potujejo prek SMS sporočil in prek spletne strani obdelujejo tudi udeleženčev ponudnik storitev mobilne telefonije, interneta in elektronske pošte kot samostojni upravljavci za lastne namene in v skladu z zakonodajo s področja elektronskih komunikacij (za namene posredovanja sporočil).
Organizator osebne podatke udeležencev obdeluje tudi za namen lastnih analiz, ki jih izvaja na psevdonimiziranih podatkih (torej tako, da posameznik iz njih ni neposredno prepoznaven).
Udeleženci lahko kadarkoli zahtevajo dostop do podatkov, ki se nanašajo nanje, njihov popravek ter v zvezi s tem omejitev obdelave in ugovarjajo obdelavi za namen izvedbe nagradne igre, pri čemer se tak ugovor šteje kot odstop od sodelovanja v nagradni igri. Nagrajenci lahko zahtevajo dostop do podatkov, ki se nanašajo nanje, njihov popravek ter v zvezi s tem omejitev obdelave in imajo pravico do prenosljivosti podatkov. Pritožbeni oziroma nadzorni organ na področju varstva osebnih podatkov je Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije.
Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen izvajalcu nagradne igre, s katerim je sklenil ustrezno pogodbo o obdelavi podatkov, in davčnim organom za potrebe.
Organizator se obvezuje, da bo osebne podatke obdeloval in varoval v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27.04.2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in prostem pretoku takih podatkov ter da jih bo uporabljal izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih oziroma pogojih.
Osebni podatki udeleženca, ki je podal soglasje za obdelavo osebnih podatkov za namene neposrednega trženja se obdelujejo do preklica iz njegove strani.

 1. Kontakt

Organizator:

Incom d.o.o.

Telefon: +386 5 364 39 00,

E-mail: info@leone.si

Delovni čas reševanja reklamacij: od ponedeljka do petka med delavniki 08:00 – 14:00.

Izvajalec:

Sedem d.o.o.

IMS reklamacijska služba,

Telefon: 08 200 12 81,

E-mail: info@sedem.biz

Delovni čas reševanja reklamacij: od ponedeljka do petka med delavniki 08:00 – 14:00.

Podpora organizatorju:

Rubikon Gral d.o.o.,

Telefon: +386590 28 790

E-mail: info@rubikongral.si

 1. Razno

Ponudnik storitve je odgovoren za reševanje reklamacij in prevzema odgovornost za pravilno izvedbo storitev.
V primeru utemeljenih reklamacij se ponudnik storitve zavezuje, da jih bo odpravil v razumnem času in o tem obvestil uporabnika.
Organizator in ponudnik storitve ne odgovarjata za zapoznele, nepopolne, ali drugače neustrezne prijave v nagradno igro.
Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

 • izpad omrežja izvajalca ali pogodbenih partnerjev, izpad električne energije ali drugih tehničnih
 • motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo svetovnega spleta ali drugih storitev,
 • kakršnekoli posledice, ki bi jih udeleženci utrpeli zaradi sodelovanja,
 • kakršnekoli posledice ob koriščenju daril,
 • točnost oz. netočnost podatkov uporabnikov.

V primeru kakršnega koli spora ali nejasnosti, štejejo ta pravila za primarna glede na vse morebitne druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.
Avtentično tolmačenje teh pravil je izključno v domeni Organizatorja.
Organizator bo diskvalificiral udeleženca, če ugotovi, da je podal lažne, napačne ali tuje osebne podatke, kot tudi če sumi, da je zlorabil nagradno igro.

 1. Končne določbe

Udeleženec, ki sodeluje v nagradni igri, s svojo prijavo in privolitvijo izrecno izjavlja, da je seznanjen s temi splošnimi pogoji in z njimi v celoti soglaša ter dovoljuje obdelavo posredovanih osebnih podatkov pod pogoji in na način določen s temi splošnimi pogoji.
Splošni pogoji pričnejo veljati z njihovo javno objavo. Pravila nagradne igre so v času trajanja nagradne igre objavljena na spletni strani www.leone.nagradna-igra.si.
Organizator si pridržuje pravico do sprememb splošnih pogojev. O vseh spremembah in novostih bo organizator udeležence obveščal z objavami na spletni strani www.leone.nagradna-igra.si.
Za vse morebitne spore, nastale iz naslova nagradne igre, ki jih ni moč rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani.

Ljubljana, 15.4.2022

Organizator nagradne igre

Incom d.o.o.